اگر نمیخواهید عکس و ویدیوهای آیفون به فضای ابری اپل ☁️ منتقل شوند، باید قابلیت iCloud Photos را غیرفعال کنید. با این کار، آپلود و همگام سازی عکس های جدید متوقف میشود. در ادامه این مطلب انزل وب به آموزش جلوگیری از آپلود عکس های آیفون در آیکلود میپردازیم. آموزش جلوگیری از آپلود عکسهای جدید آیفون در iCloud دقت کنید که اینکار معمولا به دلیل جلوگیری از پر شدن سریع حجم رایگان ۵ گیگ آیکلود است و بهتر سایت بخش های کم حجم تر مثل مسیج ها، نوت ها، کانکت و.. را بدون تغییر باقی بگذارید. برای متوقف کردن آپلود ...نوشته جلوگیری از آپلود عکس های آیفون در آیکلود (جلوگیری از اتمام حجم ۵ گیگ) اولین بار در انزل وب. پدیدار شد.