Does the new 20 luminaire limit apply to all emergency lighting circuits?”Customer Question: Does the new 20 luminaire limit apply to all emergency lighting circuits? Expert Answer John Ford, Training Manager: Short answer: no. But this is one of those bits of BS 5266-1:2025 that’s already doing the rounds in the tearoom with half the story missing. The 20-luminaire wording lives in Clause 8.2, which covers ...The post Does the new 20 luminaire limit apply to all emergency lighting circuits?” appeared first on Professional Electrician.